NOU DISC!

Tenim notícies!

El pròxim Novembre entrarem a gravar amb el nostre estimat Xavi Escribano al seu EM Estudi. Seran pocs temes, uns 4 de fet. I aquesta serà la primera entrega del nostre pròxim disc.

En lloc d’esperarnos a tenir 10-12 cançons noves, gravar-les dintre de molt de temps i treure un disc tradicional quan es pugui, hem decidit fer les coses d’una manera diferent: Farem tirades molt limitades de 3 EPs en vinil de 7″ durant el 2021, aquests EPs constaran de 4 cançons cada un, i el resultat serà el nou disc (12 cançons noves). Amb cada EP farem packs i pre-orders amb contingut exclusiu i l’últim dels 3 7″ portarà algun tipus de packaging per tal de tenir els 3 EP ben juntets i cohesionats.

Per tal d’assolir aquest objectiu i donat que l’underground ha sigut cancel·lat i ningú ens truca per tocar en llocs amb taules i cadires, depenem una mica de vendre ítems per tal de poder anar fent les coses.
Sempre hem sigut un grup que ha suat fins a l’últim cèntim que ha guanyat. Gairebé sempre hem tocat a guixeta i mai hem demanat un catxé fixe a cap iniciativa underground. L’últim concert que vam poder fer va ser a Madrid, el cap de setmana abans del confinament, amb una assistència d’unes 15 persones, i tornant amb (evidentment) pèrdues. Però així funcionem, perque és el que hem mamat i el que ens agrada és tocar i fer música junts, i està demostrat que al final, sense mirar-s’ho massa sempre acabem omplint la guardiola per subvencionar la pròxima imbecilitat que se’ns acudeix. Ara mateix, el món s’ha autoregulat per tal que segueixin mullant els de sempre i grups com nosaltres estan sotmesos a un exercici de supervivència bastant cruel.

Per això, crec que parlo en nom de molts grups, sales i promotors a temps parcial si dic que en aquests temps, qualsevol ajuda és més que benvinguda i ajudarà que ens donem (a nosaltres mateixos i a vosaltres) nou material durant aquests mesos (o anys) absurds que encara queden.

A arrel de tot això hem fet una tenda online a la nostra web, on venem els ítems que ja tenim i aquest pròxim divendres 11 de setembre posarem 2 models nous de samarreta en exclusiva i en pre-order d’un mes de duració.

Gràcies macos.