NOVA WEB

Com a grup, som un producte de la societat on vivim, 4 senyors que naden en la més absoluta incertesa, i que veuen com ningú els truca per tocar davant de gent asseguda en taules ni tenen la possibilitat de muntar res per la seva banda.

Venen temps on l’últim que s’ha de fer es esperar que es solucionin les coses, aquest virus ens ha trastocat els plans (com a tots), ara que justament començàvem a presentar el nostre últim LP (Lluna Roja)

L’únic que ens queden són els assajos, donar una sortida a l’ebullició d’idees. Tenim molts nous projectes, moltes cançons contingudes i moltes coses a dir, així que no tirarem la tovallola ni ens esperarem com nens petits enfadats que ens deixin pujar a un escenari per fer coses.

A vegades la solució la trobem donant un parell de passos enrere, per detectar exactament en quin moment se’ns ha anat l’olla. El tipus de música que fem es va obrir pas a través d’una indústria que menyspreava i aixafava qualsevol manera alternativa de fer, fins que amb el temps van absorbir aquests mecanismes i se’ls va apuntar a la seva banda. Tornen a ser temps difícils, per això creiem que cal tornar al DIY, als paquets de correus, a l’artesania i a allò personal. Buscar sortides a aquesta merda.

Hem creat aquest lloc web per tenir una plataforma des d’on anunciar tot el que estem preparant.

Fins aviat i sobretot feu bondat, tots volem que això s’acabi com més aviat millor!