PREMSA

FOTOS PROMOCIONALS AMB LA RANCÚNIA PRÒPIA D’UN LLETRAFERIT

Si us plau, acrediteu les fotos: Eric Altimis

FOTOS PROMOCIONALS LLUNA ROJA

Si us plau, acrediteu les fotos: Carolina Álvarez

BIO

Formats a Barcelona per membres de Col·lapse, The Gundown, The Antipatiks i A Tear To Bloom (entre molts altres) vam començar a tocar a finals de 2017.

Serpent ens vam anar bregant en alguns concerts locals, on vam aprendre a defensar la demo “groga” del 2017. Aquesta demo va ser publicada en plataformes digitals i en casette.

Mentrestant vam anar component les cançons del que seria el nostre Lp debut “Lluna Roja”. Publicat el 22 de novembre mitjançant Bcore, La Agoinia de Vivir, Pifia, Navalla i Saltamarges.

El disc va ser gravat i mesclat a EM Estudi per Xavi Escribano, i masteritzat per Víctor García a Ultramarinos mastering.

Després de l’edició del disc vam començar a buscar dates per tota la península per poder presentar el disc. Així comencen les escapades, la carretera, els concerts i el carregar i descarregar la furgoneta.

Sempre ens hem definit com un grup de post-hardcore. Ja que intentem mantenir la intensitat i ètica del hardcore-punk però des d’una perspectiva menys encotillada i més excitant per nosaltres.

Les nostres influències van des del punk primitiu de Stooges, Wipers o Wire, el post-hardcore de Fugazi, Drive Like Jehu/Hot Snakes a influències purament melòdiques com Jawbreaker.

NOTA DE PREMSA

descarrega aquí

LOGO

descarrega aquí