ÚLTIMA SETMANA DE PRE-ORDER

Iepa! Només queden 7 dies per demanar les samarretes exclusives. Tenim una gran noticia:

LA XAPA ESTÀ A PUNT D’ACABAR

Primer de tot: Gràcies de tot cor als que ens esteu comprant les samarretes, ens esteu ajudant moltíssim. D’altra banda, siguent realistes també hem de dir que està costant una mica arribar a l’objectiu, sabem que son temps durs per tothom i o bé no disposem d’aquells euros de mes per gastar-nos en frikades o bé ens estem desengorilant tots plegats amb moltes coses. En tot cas, nosaltres només tenim una opció possible, tirar endavant. Fem temes per necessitat vital així que tocarà rascar-se les butxaques, fins quan es pugui.

Malgrat això, en un intent fútil i desesperat; posarem un botó de color vermell molt cridaner que us porti a la nostra botiga online.

I després del botó menys efectiu de l’història, una mica més de xapa.

(Si us plau)

Treballem entre tots per una cultura on no tot sigui entreteniment massiu i contingut fugaç, cuidem-nos i cuidem els grups que s’ho volen seguir currant. Cuidem a Nueva Vulcano que ens han ofert uns temes increïbles fa unes setmanes, els quals ens han transportat a temps millors. Frenem el consum bulímic al qual estavem abocats i alimentem l’escena local, que serà la primera que intentarà treure’ns del pou quan es pugui fer alguna cosa. La cultura ni és un luxe ni és un privilegi.

Deixa un comentari